/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a virágba borult Rolls-Royce

2019. december 12. 12:25   |   DG
címkék:  

Egy svéd úriember, akinek a felesége és két leánygyermeke is virágok után kapta a nevét, egy különleges Phantomot rendelt a brit luxusmárkától. A Rolls-Royce Bespoke részlege a goodwoodi főhadiszálláson található rózsakertből merített inspirációt és olyan szentélyt alkotott, ahol egymillió öltéssel hímzett virágos kárpitok teremtenek varázslatos miliőt.

Ieuan Hatherall dizájner a Rolls-Royce goodwoodi központjában elterülő rózsakerttől szerzett inspirációt a különleges, virág témájú Phantom összeállításához. Ebben a kertben nő például a világon egyedüliként a Phantom rózsa, amiről ez az egyedi kreáció is kapta a nevét.

A Rose Phantom Peacock sötétkék külső fényezést kapott, amelyet Charles világoskék “coachline” csíkozás szel ketté. Az első sárvédőkön egy rózsa motívum is megjelenik. A kerekek is szálcsíkozást kaptak, a karosszérián alkalmazott kétféle kék színben.

Az ajtókat kitárva láthatóvá válnak a hímzett a virágok és pillangók, amelyek az ajtóbelsőket, a mennyezetet és a műszerfalat is ékesítik. A Phantom rózsa az összes érettségi fázisában megjelenik az utastérben, a bimbótól egészen a teljesen kivirágzott állapotig.

A márka ikonikus csillagos mennyezetkárpitjába ezúttal is száloptikás fényeket szőttek, így a rózsák éjjel diszkréten világítanak is. A hátsó üléseket Charles kék világos bőrrel borították, és Peacock kék szegélyvarrást alkalmaztak.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/