/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A virtuális valóság egyik legjobb verdája

2015. április 14. 10:33   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Volkswagen bemutatta a Gran Turismo 6 játékhoz készített ultra kemény négykerekűjét. A GTI Supersport Vision Gran Turismoban egy 503 lóerős V6-os turbómotor dolgozik, így a csapott hátú szörnyeteg 3,6 másodperc alatt repül százra.

Egy olyan autót mutatott be a Volkswagen, amely valószínűleg sosem fog igazi versenypályákon gumit füstölni, ugyanis csupán egyetlen játékszimulátor kedvéért készítette el.

Ez nem más, mint a GTI Supersport Vision Gran Turismo, amit már letölthetnek a szerencsés GranTurismo 6 nevű Playstation játék tulajdonosai. Az autót a szintén csak digitális formában létező GTI Roadster Vision Gran Turismo utódjának szánják a németek, így kinézetében eléggé hasonlít egymásra a két fenevad.

A háromajtós csapotthátúnak azonban fix teteje van, amit a hatalmas szélesítés, a méretes hátsó szárny és diffúzor, illetve a többi szénszálas kiegészítő tesz igazán vaddá. Ezeknek köszönhetően 1 lóerőre 2,5 kilogrammos tömeg jut, miközben brutális leszorítóerőt generál a teljes optikai csomag.

A GTI Supersportot egy VR6 TSI turbómotor hajtja. Ebből 503 lóerőt (370 kW) és 665 Nm-t sikerült kipréselnie a mérnököknek, így hétsebességes duplakuplungos automataváltójával – amely mind a négy kerékre továbbítja a teljesítményt – mindössze 3,6 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, míg végsebessége meghaladja a 300 km/órát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/