/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: a Volkswagen által felújított Bogár

2018. december 09. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

Kathleen Brooks 1966 decemberében vásárolta meg Volkswagen Bogarát és attól kezdve mindennap ezzel az autóval járt. Az ’Annie’ névre keresztelt piros Bogár 51 év alatt 560 ezer kilométert futott, s ma is napi használatban van, de most már a gyári fényében ragyog. Kathleen és Annie története ugyanis meghatotta az észak-amerikai Volkswagent, akik teljes körű felújítással ajándékozták meg a tulajdonost.

Kathleen Brooks hűséges autóját a Volkswagen a Puebla-i (Mexikó) üzemébe szállíttatta, ahol 60 alkalmazott és gyakornok 11 hónapon keresztül dolgozott rajta. A legnagyobb problémát a rozsda jelentette, de foglalkozni kellett a felfüggesztéssel és a váltóművel, ahogy néhány elektromos gondot is orvosolni kellett.

Újraépítették a motort, a felfüggesztést, a teljes belső teret; az alkatrészek nagyjából 40 százalékát kicserélték és 357 eredeti alkatrészt restauráltak az autón. Természetesen számos alkatrészt újabbra, modernebbre is cseréltek, az első tárcsafékek például egy újabb, Mexikóban gyártott Bogártól származnak. Az eredmény lélegzetelállító lett, az 1966-os Bogár szebb, mint új korában volt.

Kathleen kitörő örömmel fogadta a csodálatos, lényegében új Bogarát, amitől immár biztosan nem fog megválni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Szabó János
2018-12-09 - 17:19

Szerencsés nő, egy ilyet én is elfogadnék..

jako
2018-12-10 - 07:50

már mint az autót, vagy a szerencsés nőt?
Egyébként szépen fel ujjították, így még 30 évig elgurul


*/