/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Volkswagen Obi-Wan Kenobi kisbuszok

2022. május 27. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

A hétvégén tartják a kaliforniai Anaheimben a Star Wars Celebrationt, amelyre a Volkswagen két Obi-Wan Kenobi által inspirált ID. Buzz furgonnal érkezett. Az ID. Buzz ‘Light Side Edition’ és az ID. Buzz ‘Dark Side Edition’ a jó és a rossz oldalt testesítik meg. A rendezvényen megjelent a sorozat sztárja, Ewan McGregor is.

A két egyedi ID.Buzz kisbusz különleges fóliázását Obi-Wan Kenobi és Darth Vader inspirálta.

Buzz Light Side Edition

Az ID. Buzz Light Side Edition az elektromos hajtású kisbusz személyszállító változatán alapul. A karosszéria bézsszínű fényezését Obi-Wan Kenobi tunikája ihlette, míg a fényes króm díszítések a Csillagok Háborúja univerzum űrhajóit és droidjait juttatják eszünkbe. A karosszéria oldalán végigfutó kék csíkozás Obi-Wan kék fénykardját szimbolizálja. Az ablakok egyébként kék átlátszó fóliát kaptak, és tökéletesen harmonizálnak a kék alsó neonvilágítással. A lázadók szövetségének emblémája megjelenik a hátsó oldalablakokon és a felniközepeken is. A 21 colos felnik is egyedi kialakítást kaptak.

Buzz Dark Side Edition

Az ID. Buzz Dark Side Edition alapját az ID. Buzz áruszállító változata, a Buzz Cargo adta. A jármű a sötét oldal színeit, a feketét és a pirosat viseli magán. A karosszéria alsó fele fekete, míg a felső fele piros, s az ablakok is piros fóliázást kaptak. A lámpaburák és a márkalogó is piros színezésűek. Az oldalsó díszcsík Darth Vader piros fénykardját szimbolizálja. A birodalom logója az oldalablakokon és a felniken is megjelenik.

Az új Csillagok Háborúja sorozat, az Obi-Wan Kenobi május 27-től látható a Disney+-on. Az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo pedig már megrendelhetők az európai piacokon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/