/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Alkalmazott nullázta le a BMW M4-est

2015. március 31. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak tankolni vitte ki a szalonból, de tréleren kellett visszavinni, miután túl mélyre nyomta a pedált egy rázósabb egyenesben, ahol egyszerűen elvesztette uralmát a 431 lóerős szörnyeteg felett.

Alighogy beszámoltunk az új 7-es BMW és a rendőrök találkozójáról Stuttgartban, most egy újabb bajor gép esett áldozatául a felelőtlen/figyelmetlen vezetésnek.

Ugyanis egy M4-essel rongyolt egyenesen fába egy hollandiai BMW szalon alkalmazottja, aki tankolni vitte volna ki az autót, miután a cég nőnap alkalmából ingyenes tesztvezetéssel kedveskedett az odalátogató hölgyeknek, akik le is szívták a tankot a sok próbakör következtében.

A dolgozó pedig kihasználva a lehetőséget, kiiktatta a védő elektronikákat, majd a kelleténél kissé jobban a gázpedálra taposott. A száguldásnak egy fa vetett véget, amelyet épp az autó orrának közepével talált el a sofőr. Bár a férfinek nem esett baja, valószínűleg elkezdhet új állás után nézni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Berendi Péter
2015-03-31 - 07:31

Igen, új állás kellene, meg bankkölcsön a kártérítésre, gondolom ekkora hülyeségre nincs biztosítva a fiú.


*/