/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Átöltözött a legnépszerűbb M-es BMW

2015. január 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japán 3D Design egy tökéletesen illő optikai csomagot talált ki a BMW M3-as és M4-es szériához. Az új szénszálas kiegészítők rádobnak egy lapáttal az amúgy is erős gyári kinézetre.

Mondjon bárki bármit, a BMW az egyik legjobb sportautó szériát alapította meg az M3-as személyében az E30-cal a ’80-as évek közepén. Azóta megszámlálhatatlan rajongót szerzett a típus, na és persze megannyi tuningcég igyekezett növelni ázsióját az adott M3-as még jobbá tételével. Most épp a 3D Design esett neki a legújabb M3/M4 duónak, de csak finoman, épp annyit hozzátéve, hogy akik eddig is szerették, azokat még inkább elvarázsolja, akik közömbösek voltak, azokat pedig megszelídítse a látvány.

A japán tuner rakott néhány toldatot a bajor sportolóra. Például az első lökhárítón, a küszöbök alatt, és a hátsó fertályon is találni a karbon elemekből – utóbbi helyen egy méretes diffúzor is beépítésre került. Ezeken felül egy diszkrét hátsó szárny, valamint a tükörburák jelzik, hogy ez más, mint a gyári kiadás.

A némiképp csökkentett gátlók még közelebb helyezik az aszfalthoz a sportkocsit, míg a belső térben egy két igényesen elhelyezett logó tudatja a bent ülőkkel a 3D Design munkásságát.

A tuner emberei a 3.0 literes biturbó hathengeres benzinmotort nem piszkálták, így továbbra is 3,9 illetve 4,1 másodperc alatt repül százra sebességváltótól függően a 431 lóerőt és 550 Newtonmétert csatasorba állító BMW.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/