/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az aranyozott BMW-k

2018. július 03. 10:55   |   DG
címkék:  

A BMW i modelljei gyakorlatilag minden más autótól elütnek az utakon, ami a vonzerejük egyik fontos összetevője. Ez a két példány pedig a futurisztikus zöld autók mezőnyéből is kiemelkedik, ugyanis színátmenetes, aranyszemcsés fényezést kaptak.

A különleges fényezéssel büszkélkedő két környezetbarát BMW-t Starlight Editionnek nevezték el. Az autók sajnos nem egy limitált széria első darabjai, hanem egyedi kreációk, amelyeket a BMW cseh kirendeltsége álmodott meg. Az i3 és i8 modelleket nem egyszerűen aranyszínűre festették, hanem fényezésükhöz 24 karátos aranyat használtak. Az aranyport a Liebscher Blattgold GmbH szállította a projekthez.

A gyári hatrétegű festésre felvitt új, négyrétegű fényezés sok százezer arany szemcsét tartalmaz és hátrafelé haladva feketébe „fakul”, a csillagos égboltot mintázva. Az arany téma belül is folytatódik, ahol a szellőzők, a középkonzol, a kormánykerék közepe és a küszöblécek is ilyen árnyalatot kaptak.

A BMW i3 és i8 Starlight Editionből csupán egy-egy darab készült, amelyeket karitatív céllal később el fognak árverezni. A ragyogó megjelenésű elektromos és plug-in hibrid BMW-ket előtte a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon is kiállítják.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/