/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az Art Deco korszakot idéző Bentley-k

2022. október 05. 15:45   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley Beverly Hills három különleges pasztellszínű Continental GTC Speed modellt állított össze, amelyek színeikkel és anyagaikkal Hollywood aranykorát idézik fel.

A három Continental GTC Speed modell Jetstream Blue, Sage Green és Hollywood Blush Pink fényezésével az Art Deco érát kelti életre. A három kocsi közös jellemzője, hogy a különleges színárnyalat nemcsak a karosszériájukat, hanem a kerekeiket is beborítja, fényűző utasterük pedig kéttónusú. A küszöblécek ‘The Beverly Hills’ felirata a 30-as évek tipográfiájával készült.

Az első, Jetstream kék színű Beverly Hills speciális modell elképesztően elegáns sötétkék (Imperial kék) bőrkárpitozást kapott, amelyet vászonfehér bőr csíkozással (Linen) egészítettek ki. A műszerfalon egyedi kék/vászonfehér díszbetét húzódik, amely aztán az ajtókon is folytatódik. A bőrhuzat kereszt- és szegélyvarrásai mindenhol vászonfehér színűek.

A második különleges Beverly Hills modell a Bentley történelmi színpalettáján is megtalálható Sage zöld árnyalatban pompázik, s nemcsak a karosszériáját, hanem a 22 hüvelykes kerekeit is ezzel a festékkel fújták le. Az utastérben a kék példánynál alkalmazott koncepciót folytatva kéttónusú bőrkárpitozást látunk, fantasztikus Cumbrian zöld és vászonfehér árnyalatban.

A harmadik egyedi kivitelű Continental GTC Speed modell ‘Hollywood Blush’ halvány rózsaszín dukkózást kapott, amihez rendkívül jól illik a mélyvörös/vászonfehér bőrkárpitozás (Cricketball/Linen). A műszerfal dekorációjához is ugyanezt a két árnyalatot választották.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/