/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az Aston Martin 007 különkiadások

2020. augusztus 27. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

Az Aston Martin két exkluzív 007 különkiadással ünnepli a 25. James Bond film megjelenését. A No Time To Die novemberben kerül a mozikba és nem kevesebb, mint négy darab ikonikus Aston Martin sportautót láthatunk majd benne: a DB5-öt, a klasszikus Aston Martin V8-at, a legújabb szuper-GT-t, a DBS Superleggerát, valamint a márka eljövendő középmotoros hipersport modelljét, a Valhallát.

Az Aston Martin Q divíziója által tervezett és épített két speciális kiadás korlátozott példányszámban lesz elérhető világszerte. Az első modell a Vantage 007 Edition, amelyet az eredeti Aston Martin V8 inspirált. A sportkocsi első alkalommal az 1987-es The Living Daylights című filmben tűnt fel, és a legfrissebb No Time to Die alkotásban is szerepelni fog.

A speciális Vantage modell egyedi hálómintás, krómkeretes hűtőrácsot kapott, amely a klasszikus V8 modellre emlékeztet. További egyedi külső stíluselem az alul körbefutó sárga, szaggatott élcsíkozás, amelyet a filmbeli autó rakétáinak figyelmeztető mintája ihletett. Az igazi különlegességet azonban a kívánságra megrendelhető, limitált kiadású sílécek és síléctartó jelentik, az 1987-es filmben szereplő, ‘téliesített” V8 modellre utalva.

A Vantage 007 Edition Cumberland Grey színben szállítják le, az utasteret pedig obszidián fekete bőrbe kötik. A mélyen barázdált ülések a 80-as éveket idézik, a szénszálas üléstámlákon megjelenő f-alakú kivágások pedig az emlékezetes csellós üldözési jelenetre utalnak. Jópofa részletek a lézerrel maratott “kütyü” tasztatúra a könyöklőben, valamint a célkeresztes váltófülek. A kézi vagy automata váltóval is elérhető Vantage 007 Editionből csak 100 darabot készítenek.

A második egyedi 007-es Aston Martin modell egy DBS Superleggera, amiből összesen csak 25 darabot fognak készíteni. A kocsi pontosan olyan kivitelben készül, mint ahogyan a filmben is láthatjuk majd. A 715 lóerős és 900 Nm nyomatékú 5,2 literes ikerturbós V12-es motorral szerelt szuper-GT speciális Ceramic Grey külső fényezéssel érkezik, míg a tető, a külső tükörházak, a splitter, a diffúzor és a hátsó szárny fekete árnyalatú szénszálból készül. Ugyancsak lenyűgöző részletek a fényes fekete, gyémánt csiszolású Y-küllős, 21 colos könnyűfém felnik. Az első sárvédőkön egyedi 007 jelvény is látható. Az utastérben fantasztikus, sötét bőrrel kárpitozott üléseket látunk vörös szegélyvarrással és mintával.

A DBS Superleggera 007 Edition ajánlott fogyasztói ára 279 025 font, míg a Vantage 007 Edition 161 000 fonttól érhető el. A kiszállítások a jövő év elején indulnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/