/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az Aston Martin Zagato ikrek

2020. április 21. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A milánói Zagato Atelier studio századik születésnapjának alkalmából az R-Reforged 38 darab különleges Aston Martin Vantage V12 Zagato modellt dob piacra, amelyek csakis párban értékesíthetők.

Az Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage Twins by R-Reforged a Zagato száz éves fennállását és az Aston Martinnal 60 évre visszanyúló együttműködését ünnepli. Összesen 38 Coupé és Speedster modellt készítenek, amelyeket párban értékesítenek (a többségüket már eladták).

A sportos Speedster modellen és a 2011-es Aston Martin Vantage V12 Zagato kupét újraértelmező Coupén rengeteg tipikus Zagato stílusjegy fedezhető fel, mint például a kupé dupla buborék teteje, vagy a 100. évfordulós aranyszínű Z jelvények.

Mind a 19 karbon karosszériás kupét és 19 speedstert 5,9 literes, 48 szelepes V12-es motor hajtja, amelyet átdolgoztak, így 85 lóerővel többet, 600 lóerőt ad le.

Az Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage Twins by R-Reforged kocsik hivatalosan idén nyáron mutatkoznak be, legyártásuk az év utolsó negyedévében veszi kezdetét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/