/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az avantgárd Range Rover

2017. február 23. 09:55   |   Autoblog
címkék:  

A luxusterepjáró fogalma azon a napon született meg, amikor a Land Rover piacra bocsátotta az eredeti Range Rover modellt. Csaknem fél évszázaddal később töretlenül él tovább ugyanaz az innovatív szellemiség, életre keltve a Range Rover modellcsalád negyedik tagját, amely 2017. március elsején lép a világ nyilvánossága elé.

RR Velar 1

A Velar minden terepen, minden helyzetben kifinomult megoldást kínál, és mivel egyedülálló, fenntartható anyagokból és fejlett mérnöki tartalommal készült, tökéletes letéteményese a Land Rover ‘Above and Beyond’ (messzebbre, magasabbra) filozófiájának.

RR family

A Velar név eredete a hatvanas évekig, a legelső Range Rover prototípusokig – a luxusterepjáró műfajának úttörőihez – vezethető vissza. Amikor a fejlesztő mérnököknek el kellett rejteniük a 26 darab előszériás Range Rover valódi kilétét, a Velar nevet választották, ami pedig a latin velare szóból ered, és annyit tesz: eltakarni.

A Range Rover Velar részletes adatait március 1-én hozzák nyilvánosságra.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/