/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az egyetlen fehér-pink Bugatti Veyron

2015. március 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Bugatti még a La Finale – utolsó – kiadás előtt készített egy speciális, egyetlen darabszámban legyártott Veyron Grand Sport Vitesse Cristal Editiont, melynek legnagyobb különlegessége a kívül-belül sok rózsaszín.

Miután a Bugatti eladta mind a 450 legyártott Veyront, még előkerülnek figyelemre méltó darabok. Például amilyen ez a Cristal Edition is.

A négykerekű természetesen egyedi kérésre készült, méghozzá egy kínai milliárdos, Zheng Ting (más néven „Prince Ting”) rendelésére, aki a kissé túldíszített Bugattival szeretett volna kedveskedni barátnőjének. A modell kiszállítására még januárban került sor, nem sokkal a La Finale példány legyártása előtt.

Mielőtt azt hinnénk, hogy a rózsaszín mánia csak kívül látható, jobb, ha megnézzük az összes képet az autóról, ugyanis a beltérben még inkább dominál a csajos szín – még a váltókart is ilyen bőrrel vonták be – míg a küszöbökön található díszítések a modell egyediségét („Cristal Edition 1 De 1”) hirdetik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/