/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a BMW M5 elfogóautó

2019. július 15. 13:10   |   Autoblog
címkék:  

Az ausztrál Victoria Rendőrség a napokban átvette új elfogó autóját, egy 625 lóerős BMW M5 Competition modellt. A rendőrségi egyenruhába öltöztetett német izomszedánt elsősorban az autópályás zsaruk fogják használni, s nem igazán lehet majd elmenekülni előle.

A BMW M5 Competition a Föld egyik leggyorsabb szedánja: 3,3 másodperc alatt katapultál 100 km/órára, 10,8 másodperc alatt eléri a kétszázas tempót és a feláras M Driver’s csomaggal akár 305 km/órával is száguldhat. Azt nem tudjuk, hogy a rendőrautóban is benne van-e ez az opció, de egyébként is csak a hipersportautók képesek meglépni előle.

A Victoria Police új elfogóautóját már messziről lehet látni és hallani, hiszen fényhíd került rá, ellátták az összes kiegészítő fényforrással és persze szirénával is. Ausztráliában a BMW M5 Competition egyébként 230 ezer dollárba kerül (161 365 USD), így jóval drágább, mint Európában. A hatóság azonban nem fizetett teljes árat az autóért, 12 hónapra bérbe vették a BMW-től.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/