/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az első fotók a BMW M4 verő Merciről

2015. augusztus 18. 09:14   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hivatalos bemutatója előtt felkerültek az első képek a Mercedes-AMG C 63 S Coupéról, mely 510 lóerejével jócskán odapörköl a mindössze 431 lovas BMW M4-nek. Az újdonság persze egy 475 lóerős, gyengébb változatban is elérhető lesz

Bár hamarosan hivatalosan is bemutatják, valakinek egy prezentáción sikerült két fényképet készítenie és kicsempésznie az új Mercedes-AMG C63 Coupe S változatáról.

A fehér fényezéssel ellátott autó nem okoz nagy meglepetést kinézetével, hisz a sziluett a sima kupéról, míg a szénszálas és egyéb kiegészítők a többi AMG modellről lehetnek ismerősek.

Így egy agresszívabb front és hátsó részre, szélesebb ívekre, méretesebb küszöbökre, fix hátsó szárnyacskára és természetesen négy kipufogóvégre számíthatunk. A képeken szereplő S variáns a gyártó 4.0 literes biturbó V8-as egységét kapja meg orrába 510 lóerő (375 kW) és 698 Nm kíséretében. Ezt a bődületes teljesítményt egy hétsebességes AMG SPEEDSHIFT MCT váltó továbbítja a hátsó kerekek felé, melynek köszönhetően a durvább sportkupé 3,9 másodperc alatt katapultál álló helyzetből százra, s meg sem torpan az elektronikusan leszabályozott 290 km/órás tempóig.

Akiknek ez feleslegesen sok lenne, azok választhatják az olcsóbb és szerényebb teljesítményű C 63 Coupét 475 paripa (349 kW) és 648 Nm társaságában. Ezekkel a gyengébb értékekkel még mindig kereken négy másodperc alatt tudja le a 0-100-as sprintet, míg végsebességét 250 km/órában korlátozza majd a számítógép. A modellek várható árairól a hivatalos bemutató után eshet szó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/