/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az első hazai új Ford Mustang

2018. június 04. 10:20   |   Autoblog
címkék:  

A hétvégén bemutatkozott Magyarországon az új Ford Mustang. Az első forgalomba helyezett példány kulcsát pedig Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Mustang márkanagykövete vette át.

Az első új Mustangot Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó vehette át. Az 5.0 literes V8-as, immár 450 lóerős fekete Fastback Mustangot az előző modellhez hasonlóan egyedi, arany, ezüst és bronz csíkozás dísziti. A márkanagykövet aláírásával és a legendás hetes számmal ellátott autó új 10-fokozatú automata sebességváltón keresztül, 4,3 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órás sebességre az autót.

Az európai igényeknek megfelelő tuningnak köszönhetően a Mustang eddig is élvezetes vezetési élményét tovább fokozza a kifinomult MagneRide futómű és a választható üzemmódok választéka, amelyben az új, személyre szabható My Mode beállítás is megtalálható. Szintén újdonság az aktív szelepes kipufogó, amelynek „Jó Szomszéd” üzemmódja jól jöhet kora reggel és késő éjjel.

„A Mustang nálam régi szerelem, hisz ahogy sokan tudják, a garázsomban 2012 óta ott áll egy eredeti 65-ös évjáratú oldtimer Mustang. Nagy megtiszteltetés volt, mikor 2016-ban a Ford felkért, hogy legyek a legendás Mustang magyarországi márkanagykövete. Két éve járok nap, mint nap a Mustanggal, minden percét élvezem, de ez az új modell még nekem is tartogatott pozitív meglepetéseket” – mondta el Kiss Gergely. „Imádom az új digitális műszerfalat, ahol szinte mindent a saját ízlésem és igényeim szerint állíthatok be, nem is beszélve a 450 lőerős teljesítményről, melyből a különböző üzemmódok a lehető legtöbbet hozzák ki. – tette hozzá mosolyogva a sportoló legenda.

Az európai vevők rajongása a Mustang iránt minden várakozást felülmúlt: az automobilizmus egyik legnagyobb legendájából már több mint 33 000 darab fut a kontinens útjain. Magyarországon a 2015-ös bevezetés óta 353 új Mustang került forgalomba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/