/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az első limitált kiadású BMW M4 Competition

2020. október 29. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

Néhány héttel a modell világpremierje után a BMW M divízió az új BMW M4 Competition Coupé rendkívül különleges kiadásáról is lerántja a leplet: az egyedülálló karosszéria-kiegészítőkkel és utastéri részletekkel megálmodott BMW M4 Competition x KITH egy csupán 150 darabban legyártott limitált szériaként lát napvilágot, a BMW és a New York-i életmód-márkaként ismert Kith együttműködésének gyümölcseként. A BMW M4 Competition x KITH október 23-tól már előrendelhető.

Az első BMW M3 mellett teljes életnagyságban pózolt a nagyteljesítményű modell legújabb, hatodik generációja, ugyancsak az első BMW M3 Cinnabar Red karosszériafényezési árnyalatában. Ez a szín már nem érhető el a BMW palettáján, a Kith cég alapítója, Ronnie Fieg által megálmodott BMW M4 dizájntanulmány azonban a két modell közötti rokonság jelképeként kapta meg a fényezést. A csomagtérajtón található M4 Competition típusjelzést a Kith logója váltotta fel, a BMW M divízió stílusában és trikolor-árnyalatával. Ez a logó az M Carbon kagylóülések fejtámlái alatt is megtalálható, világító formában. Ráadásul a fejtámlák és a középkonzol fekete bőrözését is domborított „Kith” felirat díszíti.

A különkiadás domborított felirattal ellátott fekete bőrözését a felújított BMW E30 M3 ülései is megörökölték. A BMW M csíkokkal díszített Kith logó ezen a modellen is ezüst színben pompázik, a motorháztetőn, a csomagtérajtón és a kormányon pedig a BMW emblémájának „KITH” névvel ellátott, módosított változata látható.

A Kith a világhírű vállalatok oldalán gyümölcsöző együttműködése részeként rendre elkészíti az adott márka logójának Kith-stílusú mását, a BMW esetében azonban ez volt az első alkalom, hogy a márka egyesítette partnerével emblémáját. A 150 darab BMW M4 Competition x KITH modell számára készített logó egy nagyobb körrel egészíti ki a BMW emblémáját, a BMW M trikolor-árnyalatában. Az együttműködést ráadásul számos jól látható felirat hirdeti. A BMW M4 Competition x KITH modell hátulját fekete Kith logó díszíti, a BMW M divízió trikolor színeivel. A különkiadás kizárólag Frozen Black, Frozen Dark Silver és Frozen Brilliant White matt karosszériafényezéssel érhető el, tisztelegve a BMW E30 M3 három egykori legnépszerűbb karosszériafényezése előtt.

A limitált széria egyik leglátványosabb sajátossága a Kith-mintázatú, szénszálból készült tető. Az extrafelszereltség részeként megrendelhető tétel szürke KITH feliratot és a BMW M divízió versenycsíkjait varázsolja fel a tetőre. A BMW M logóval ellátott, vörösre fényezett BMW M féknyergek a különkiadás alapfelszereltségének részei, amelyek kiválóan láthatók az elöl 19”, hátul 20” méretű BMW M kovácsolt keréktárcsák mögött.

A BMW M4 Competition x KITH utasterében M Carbon kagylóülések hozzák látványos összhangba a BMW M divízió világoskék és vörös árnyalatát a teljes Merino bőrkárpitozás fekete színével. És miként Ronnie Fieg BMW E30 M3 modelljében, úgy a BMW M4 Competition x KITH különkiadás utasterében is domborított „Kith” felirat díszíti a fejtámlák és a középső könyöktámasz fekete bőrözését. A középkonzol a BMW M versenycsíkok és a Kith logó exkluzív összeolvadását idézi, az első fejtámlák alatt világító BMW M embléma pedig ugyancsak „KITH” feliratot visel.

A limitált széria forgalmazása 2021 nyarán kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/