/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az Italdesign által tervezett Nissan GT-R

2020. május 24. 12:25   |   Autoblog
címkék:  

Elkészült a jubileumi Nissan GT-R 50 limitált széria első példánya, amelyet a Cervesina-i Tazio Nuvolari versenypályán mutatott be az Italdesign. A Nissan GT-R 50 by Italdesign az ikonikus japán sportautó egyedi külsővel és tuningolt motorral ellátott verziója, amelyből szigorúan csak 50 darab láthat napvilágot.

A Nissan GT-R 50 by Italdesign a japán gyártó és a neves olasz dizájnstúdió együttműködésének gyümölcse. A prototípus 2018-ban készült el; a nagy érdeklődés miatt a két vállalat röviddel ezután már a sorozatgyártás mellett döntött.

A GT-R 50 by Italdesign a Nissan GT-R 50. születésnapját (2019) és az Italdesign 50 éves fennállását (2018) egyaránt ünnepli, s alapját a Nissan GT-R Nismo modell szolgáltatta. Különlegességét az egyedileg megtervezett karosszéria, valamint a Nismo által tuningolt, 720 lóerős 3,8 literes ikerturbós V6-os motor adja.

Az 50 darabos GT-R kontingens nagy részét már eladták, de néhány még várja a gazdáját. Az első példányok kiszállítására 2020 végén, 2021 elején kerül sor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/