/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az orosz balett előtt tisztelgő Bentley

2021. október 26. 14:05   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley Mulliner megalkotta az első autógyűjteményt, amely az orosz balett előtt tiszteleg. A hat járműből álló gyűjtemény elindítja a különleges, tematikus orosz hagyatéki kiadások sorát, amelyek kifejezetten az orosz ügyfeleknek készülnek. Az első hat tematikus Bentayga Speed modell a balett drámai szépségét örökíti meg, és egy-egy ikonikus balettmozdulatra fókuszál.

A hat jármű mindegyike egyedi külső fényezést kap, három közülük kéttónusú festéssel érkezik. Az utastérben ugyancsak kéttónusú bőrkárpitozás kap helyet, különleges kontrasztvarrással és steppeléssel, egyedi balett témájú hímzésekkel a fejtámlán, a műszerfalon pedig a megjeleníteni kívánt mozdulatsor bemutató ábráival. A kollekció minden darabját egy-egy jellegzetes balett táncmozdulatról neveznek el, amelyet a küszöblécen feliratoznak.

Az exkluzív Bentayga Speed modelleket az egyedi szín mellett sötétített fényszórókkal, színre fújt küszöbökkel, egyedi lökhárítókkal és egyedi, meghosszabbított hátsó légterelő szárnnyal vértezik fel. A hűtőmaszk és a rácsok sötét tónust kapnak, a 22 colos felnik pedig egyedi kivitelűek.

Az orosz balett témájú kocsikat a brit márka 6 literes ikerturbós W12 erőforrása mozgatja, mégpedig igen fölényesen. A 635 lóerős és a széles, 1500-5000-es fordulatszám-tartományban 900 Nm nyomatékot mozgósító aggregát mindössze 3,9 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órára a testes szabadidőautót. A csúcssebesség sem hétköznapi, 306 km/óra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/