/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új BMW MotoGP safety car

2022. június 25. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Fennállása 50. évfordulóját ünnepelve a BMW M GmbH számos nagyteljesítményű újdonságról rántja le a leplet Goodwoodban. Reflektorfénybe gurul így többek között a MotoGP új biztonsági autója is, amelyet az első BMW M3 Competition Touring műszaki alapjaira fejlesztettek ki.

A június 23-26. között megrendezett Goodwoodi Sebességfesztiválon a BMW M GmbH a fennállása 50. évfordulóját éltető ünnepi eseményekre összpontosít. A nagyteljesítményű sportautókat építő divízió teljes életnagyságban állítja ki a múlt, a jelen és a jövő meghatározó modelljeit, a világpremierek sorát pedig az első BMW M3 Touring MotoGP Safety Car is színesíti. A sebességfesztivál látogatói elsőként tekinthetik meg élőben a kétkerekű versenysportok királykategóriájának új biztonsági autóját, amely Nagy-Britanniában, a MotoGP augusztus elején megrendezendő Brit Nagydíján debütál majd élesben.

Az M3 Touring MotoGP Safety Car karosszériaborítása a BMW M GmbH fennállásának 50. évfordulója, illetve a MotoGP oldalán kialakított több évtizedes partnerség előtt tiszteleg: a jubileumi matricázás mellett az autón a sorozat összes biztonsági autójának neve feltűnik, 1999-től egészen napjainkig.

Az M3 Touring MotoGP Safety Car a sorozatgyártásban kínált BMW M3 Competition Touring modellhez megrendelhető összes BMW M Performance alkatrészt megkapta, amelyeket a versenysorozat szabályai szerint Recaro kagylóülések, négypontos biztonsági övek, tetőre szerelt fényhíd, első fényjelzések, áramtalanító rendszer, üzemanyag-lekapcsoló rendszer és plusz biztonsági merevítések egészítenek ki.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/