/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új BMW MotoGP safety car

2022. június 25. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Fennállása 50. évfordulóját ünnepelve a BMW M GmbH számos nagyteljesítményű újdonságról rántja le a leplet Goodwoodban. Reflektorfénybe gurul így többek között a MotoGP új biztonsági autója is, amelyet az első BMW M3 Competition Touring műszaki alapjaira fejlesztettek ki.

A június 23-26. között megrendezett Goodwoodi Sebességfesztiválon a BMW M GmbH a fennállása 50. évfordulóját éltető ünnepi eseményekre összpontosít. A nagyteljesítményű sportautókat építő divízió teljes életnagyságban állítja ki a múlt, a jelen és a jövő meghatározó modelljeit, a világpremierek sorát pedig az első BMW M3 Touring MotoGP Safety Car is színesíti. A sebességfesztivál látogatói elsőként tekinthetik meg élőben a kétkerekű versenysportok királykategóriájának új biztonsági autóját, amely Nagy-Britanniában, a MotoGP augusztus elején megrendezendő Brit Nagydíján debütál majd élesben.

Az M3 Touring MotoGP Safety Car karosszériaborítása a BMW M GmbH fennállásának 50. évfordulója, illetve a MotoGP oldalán kialakított több évtizedes partnerség előtt tiszteleg: a jubileumi matricázás mellett az autón a sorozat összes biztonsági autójának neve feltűnik, 1999-től egészen napjainkig.

Az M3 Touring MotoGP Safety Car a sorozatgyártásban kínált BMW M3 Competition Touring modellhez megrendelhető összes BMW M Performance alkatrészt megkapta, amelyeket a versenysorozat szabályai szerint Recaro kagylóülések, négypontos biztonsági övek, tetőre szerelt fényhíd, első fényjelzések, áramtalanító rendszer, üzemanyag-lekapcsoló rendszer és plusz biztonsági merevítések egészítenek ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/