/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új Carabinieri Alfa Romeo

2021. május 24. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

Az Alfa Romeo új fejezetet nyitott hat évtizedes Carabinierivel közös történetében. Az olasz katonai rendőrségnek egy páncélozott Giuliát adott át, amely egy 1770 darabos új rendőrautó kontingens darabja.

A rendőr Giulia B4 védelmet kínáló golyóálló szélvédőt, oldalablakokat, hátsó szélvédőt és ajtókat kapott, emellett az üzemanyagtankja is védett a külső behatásoktól. Az utastérben tartókat alakítottak ki a fegyvereknek és a gumibotoknak, de van hely a golyóálló mellényeknek is. A második sorban a gyanúsítottak védett cellában szállíthatók. A LED-es tetővillogók mellett a rádió és a kibeszélő is a felszereltség része.

A sötétkék Alfa Romeo Giulia a Carabinieri jellegzetes matricázását viseli, amiről már messziről beazonosítható. Az autó mozgatásáról egy 2 literes négyhengeres turbómotor gondoskodik, 200 lóerős teljesítménnyel. Az aggregáthoz nyolcfokozatú automataváltó kapcsolódik.

Az Alfa Romeo már 1951 óta szállít autókat a Carabinierinek. Akkor az 1900 M Matta modellek kerültek szolgálatba, egy évvel később az 1900 Sedan modelleket vették használatba. Az évek alatt olyan modellek kerültek a szervhez, mint a 90, a 75, a 155, a 156 és a 159, amely a Giulia közvetlen elődje volt. 2016-ban egy 510 lóerős Giulia QV is csatlakozott a kötelékhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/