/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új Lamborghini felvezető autó

2021. június 25. 16:15   |   Demcsák Gergely
címkék:  

A Lamborghini megújította együttműködését a bolognai Guglielmo Marconi repülőtérrel, s immár hetedik alkalommal egy follow-me autót szállított le a légikikötőnek. A Huracán EVO feladata az induló és érkező repülőgépek kísérése lesz, egészen 2022. január 7-ig.

A Lamborghini Huracán EVO felvezető autót egy 640 lóerős V10-es szívómotor hajtja, bár ennek ezúttal a töredékét sem fogja tudni kihasználni. Follow-me autóként ugyanis a repülőgépek beszállókapuhoz kísérése, illetve onnan kivezetése lesz a feladata. Ha az erejét nem is tudja bevetni, biztosan a repülőtér egyik színfoltja lesz, ugyanis a Lamborghini Centro Stile egyedi fóliázást tervezett hozzá.

A Huracan EVO alapszíne matt Turbine zöld, amelyet matt narancs csíkozás és zászlóminták egészítenek ki. A féknyergek is narancs festést kaptak. Az ajtókon és az első fedélen a „Follow Me in Our Beautiful Country”, azaz a „Kövess engem a gyönyörű országunkba” felirat olvasható, középen az olasz trikolórral. A szupersportkocsi tetejéről a villogó sem hiányzik és az irányítótoronnyal való rádiókapcsolat is biztosított.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/