/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új Maybach

2016. augusztus 15. 10:00   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes-Maybach egy fényűző új kupét mutat be a Pebble Beach Concours d’Elegance seregszemlén. A Maybach a Mercedes almárkájaként egyelőre egy modellt jegyez, de az új koncepció-kupé azt jelzi, hogy a paletta a jövőben egy vagy több önálló modellel bővülhet.

mercedes-maybach-coupe-teaser 3

A Mercedes-Maybach a múlt héten tette közé a járműről készült első ízelítő fotót, ami a csodálatos vonalú kupé sziluettjét ábrázolja. Most befutott egy, a jármű frontjáról készült fotó is, ami nem kevésbé lenyűgöző képet fest. A tervezők felélesztették a mindent betöltő, klasszikus Maybach hűtőrácsot a függőleges krómozott pálcákkal, melynek tetején ott trónol a Maybach jelvény. A motorháztetőre a biztonság kedvéért azért a Mercedes csillag is felkerült. Említésre méltóak még a vékony, hárompontos LED-es fényszórók, amelyek modern hangulatot visznek a klasszikus megjelenésű orr-részbe. A hagyományos visszapillantó tükrök alkalmazásától is eltekintettek, ezeket kamerák helyettesítik.

vision-mercedes-maybach-6-teaser 1

A járműnek egyébként már neve is van: Vision Mercedes-Maybach 6. Itt a 6-os szám minden bizonnyal az előkelő kétajtós hosszúságára utal. Az Auto Express portál úgy értesült, hogy a vízió jövőre valósággá válik és a Maybach kupéja elfoglalja helyét a Mercedes modellkínálatában, mégpedig az S-osztály kupé fölé pozícionálva. Természetesen ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

A Vision Mercedes-Maybach 6 a jövő héten, a Pebble Beach Concours d’Elegance-on áll a közönség elé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/