/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új Nissan GT-R Nismo

2021. április 16. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan lerántotta a leplet a Nissan GT-R Nismo legfrissebb változatáról. A GT-R Nismo továbbra is a Nissan legjelentősebb sportautója, ami verseny körülmények között is bizonyított technológiai megoldásokat és izgalmas vezetési élményt nyújt. A 600 lóerős gépből ezúttal egy különleges kiadást is készítenek, amely októberben debütál.

A 2022-es modellévű GT-R Nismo és annak különleges kiadása egy új, exkluzív lopakodó szürke színben is elérhető lesz. A különleges kiadás emellett különleges Nismo szénszálas motorháztetőt kap. A z exkluzív 20 colos Rays alumínium kerekeken piros körvonal jelenik meg, mely illik a karosszérián található szintén piros csíkhoz. Új Nissan logó díszíti a csomagtartót és a kerekeket. A karbon-kerámia Brembo féktárcsák nagyobbak minden eddigi japán sportautóba szereltnél: az átmérőjük elöl 410 mm, hátul 390 mm.

A 3,8 literes ikerturbós VR38DETT erőforráson nem változtattak, a blokk továbbra is 600 lóerős. Minden motort kézzel készíti a saját takumi mérnöke.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/