/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: az új Scania

2016. augusztus 24. 10:55   |   Autoblog
címkék:  

A Scania egy új tehergépkocsi-családot vezet be, tízévnyi fejlesztőmunka és a régióban 20 milliárd svéd koronányi beruházás eredményeként. Új járműcsaládjával a Scania kibővíti termékkínálatát, és mostantól több teljesítményszintet, fejlettebb hálózatba kapcsolhatóságot és a termelékenységet fokozó szolgáltatások átfogó választékát kínálja.

A Scania új tehergépkocsi-generációja tízévnyi fejlesztés eredménye. Az autóipari technológia nehéz kategóriájú tehergépkocsik számára kínált legfrissebb fejlesztéseit képviseli. A kapcsolódó szolgáltatásokkal a Scania minden fuvarozó számára messze a legjobb teljes körű gazdaságosságot kínálhatja. Az új fülke mellett a Scania által bemutatott fejlesztések közül különösen figyelemreméltó az 5 százalékkal csökkentett üzemanyag-fogyasztás, olyan tényezőknek köszönhetően, mint a továbbfejlesztett hajtásláncok és a javított aerodinamika.

Az új tehergépkocsik gyártása azonnal elkezdődik a Scania végösszeszerelő üzemében, Södertäljében.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Valika
2016-08-24 - 15:08

Mindig rajongtam ezért a márkáért. De a legszebb akkor is a csőrös.


*/