/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az utak és a vizek királya

2020. február 16. 12:45   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes-AMG és a Cigarette Racing együttműködése már 2007 óta tart, évente bemutatnak egy közös tervezésű hajót és autót. Az idei páros a Miami Nemzetközi Hajókiállításon állt a közönség elé.

Az együttműködésből született legújabb, exkluzív hajó az 59’ Tirrana AMG Edition luxus jacht, továbbá a szintén exkluzív, fekete-arany Mercedes-AMG G 63.

A Tirrana AMG Edition megalkotásánál a tervezők nagy arányban használtak szénszálas műanyagot és más kompozit anyagot, hogy a hajó tömegét alacsonyabban tartsák. A hajót hat darab 4,6 literes V8-as, 450 lóerős Mercury Racing 450R motor hajtja, összesen 2700 lóerővel, a csúcssebesség így 128 km/óra. Ez nagyon szép eredmány egy 18 méter hosszú, 26 ember befogadására alkalmas luxus sporthajótól.

A lenyűgöző fekete metálfényezést aranyszínű AMG csíkozás egészíti ki a hajó oldalán, a belső térben pedig világos bézs és sötétkék bőrkárpitozással találkozunk. Ez a színkombináció köszön vissza a Mercedes-AMG G 63 utasterében is, amely az AMG Performance Studio jóvoltából első ízben exkluzív macchiato bézs és sötétkék nappabőr huzatot, illetve karbon és sötétkék nappabőr karimájú AMG performance sportkormányt kapott. A világos bézs szőnyegek szegélye sötétkék és a Cigarette feliratot viselik.

Ami a külalakot illeti, az 585 lóerős G 63 ugyanolyan fekete metálfényezést és arany AMG mintázatot vonultat fel, mint a luxusjacht. A 22 colos matt fekete kovácsolt könnyűfém felnik peremét aranyszínűre fújták. A luxus offroader ezenkívül számos AMG Night Package elemmel gazdagodott, többek között sötét króm AMG hűtőráccsal, matt fekete gallyráccsal és oldalfellépőkkel, valamint fényes fekete típusfeliratokkal látták el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/