Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az utolsó Mitsubishi Lancer Evolution X

2015. október 08. 07:30   |   DG
címkék:  

A Mitsubishi Motors észak-amerikai vállalata méltó módon búcsúztatja el a Lancer Evolution tizedik generációját. Összeállította a Final Edition limitált kiadást, amit minden földi jóval ellátott. Összesen 1600 darab kerül forgalomba.

A Lancer Evolution Final Edition a GSR modellen alapul, azonban olyan extrákkal egészítették ki, amelyek a GSR ellátmányhoz nem voltak elérhetőek. A gép szíve maradt a 2 literes négyhengeres, 16-szelepes turbómotor, 305 lóerővel és 413 Nm nyomatékkal. Megállításáról Brembo fékrendszer gondoskodik, Bilstein gátlókon és Eibach rugókon nyugszik, s természetesen a Super All-Wheel négykerék-hajtás sem maradt ki.

A limitált kiadású modell egyedi jelvényeket, fekete króm Enkei könnyűfém felniket, feketére festett tetőt, fekete közepű első lökhárítót és egyedi légbeömlős motorháztetőt kap. Csak fehér, piros, szürke és kék színben elérhető. Az utastérben számozott névtábla, piros cérnával ékesített fekete bőr/Alcantara kárpitozás és egyedi szőnyegek emlékeztetnek a limitált kiadásra.

A Lancer Evolution Final Editionért 37 995 dollárt kérnek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!