/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: BMW M4 DTM Champion Edition

A tavalyi Német Túraautó Bajnokság (DTM) győztese, Marco Wittmann megkapta a BMW M4 DTM Champion Edition sportautót a gyártótól, mely a versenygép színét hordozza magán, és csupán 23 darabot készítettek belőle.

Marco Wittmann Münchenbe látogatott, hogy a BMW Welt-ben átvegye BMW M4 DTM Champion Edition sportkocsiját. Az M4 Coupé eme különleges, ünnepi kiadását a gyártó a 2014-es Német Túraautó Bajnokság (DTM) győztesének tiszteletére készítette el.

Az Ice-Watch BMW M4 DTM iránti tiszteletből a Champion Edition széria mindegyik példánya kizárólag a versenyautó Alpine White hófehér fényezését viseli magán. A speciális kiadás módosításai és finomhangolásai a BMW Individual gyárában készültek el. A matt fekete motorháztető és csomagtérajtó a többszínű dizájn-csíkokkal a győztes DTM versenyautóval való szoros rokonságot hirdetik. Kiegészítésként a vese alakú hűtőrács keretét narancssárgára fényezték, és amíg az első kerékívek mögé egy-egy M logó, addig az ajtókra a 23-as rajtszám, a hátsó oldalablakokra pedig egy német zászló, mellette a „WIT” név, illetve a „DTM Champion 2014” felirat kerültek fel – bár az utóbbi címkék a másik 22 autón nem lesznek megtalálhatóak.

Bár a szériagyártásban készülő M4 Coupé is megkapja a DTM versenyautóról is ismerős szénszálas tetőt, a testvériség megerősítéséért az oldalán találhatunk még két-két végigfutó, fekete csíkot. A BMW M4 DTM Champion Edition mindezeken felül 19 collos fekete könnyűfém felniket, valamint az első lökhárító és a küszöbök alá fekete toldatokat kap. A karbonból készült első légterelők, visszapillantó-házak, hátsó légterelő és diffúzor már csak hab a tortán.

A Champion Edition exkluzivitását az utastérben is hangoztatja. Az ajtók kinyitásával láthatóvá válnak a különleges küszöbborítások, amelyeken Marco Wittmann aláírása díszeleg. A mindössze 24 éves német pilóta autogramja a műszerfal karbon betétjén is megjelenik, amelyen a „DTM Champion 2014” felirat és az adott modell sorszáma is olvasható.

A Champion Edition-ből mindössze 23 darabos limitált szériát készített el a BMW, amely Marco Wittmann legutóbbi szezonbéli versenyautójának 23-as rajtszámából ered, de természetesen mindegyik modell egyedi sorszámot visel. A limitált széria eladásra kínált példányaira egyébként pillanatok alatt lecsaptak a BMW M ügyfelei a világ minden tájáról.

A különleges kiadású sportautó mellé ráadásul egy exkluzív vezetéstechnikai tréninget is kínált a BMW: a szerencsés tulajdonosok a Nürburgring Nordschleife aszfaltcsíkján kaphatnak értékes BMW M-vezetéstechnikai tanácsokat, egyenesen a DTM fiatal bajnokától, Marco Wittmann-től.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/