/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Bosszút állt a kutya a helyére álló kocsin

2015. március 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kínai férfi Volkswagen Jettáján különös bosszút állt a parkolóhelyéről általa elüldözött kutya, ugyanis később visszatért pár társával, és megrágták az ablaktörlő lapátokat, illetve a kasztnit több ponton.

Talán a legaljasabb dolog mások értéktárgyaiban kárt tenni, ha nézeteltéréseink rendezéséről van szó, azonban egy állatnak aligha jelent értéket egy négy keréken guruló valami, ami az otthonát veszi el, ráadásul a belőle kiszálló ember is elüldözi szegény párát.

De mi van, ha visszanyal a fagyi? Valószínűleg a Volkswagen Jetta kínai tulajdonosa se gondolta, hogy egy kutya képes bosszút állni, amiért kiebrudalta addigi nyugodt pihenőhelyéről. Pedig így lett. A szőrös négylábú hívta pár barátját, és együtt rágcsálták meg egy kicsit az addig hibátlan autót.

Az eseményeket a férfi egy szomszédja rögzítette is, bár az jó kérdés, miért nem próbálta elkergetni az ebeket a Jettától – bizonyára félt egy esetleges bosszútól…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Antalka
2015-03-13 - 11:38

Az eredeti hír szerint még meg is rúgta a kutyát. Konkrétan nem a kocsiját kellett volna megrágni…:-(


*/