/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe – Csak így lehetünk méltóak egy Bugattihoz

2016. július 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Armani divattervező cég összeállt a patinás francia autómárkával egy különleges kollekció elkészítéséhez. Ez nem más, mint az Ettore Bugatti gyűjtemény, amely nem éppen az utca emberének készült.

Egy régi mondás szerint „ha meg kell kérdezd, mennyibe kerül, nem engedheted meg magadnak”, márpedig az Armani-féle Bugatti kollekció árát hiába firtatnánk, nem kürtölte világgá egyik márka sem, így csak találgatni lehet, hogy milyen értékű táska dukál egy 2,6 millió dolláros (740 millió forintos) szupersportautóhoz.

Annyi azonban biztos, hogy nem a turkálók vagy épp a Tesco ruhaosztályát hetente többször látogatók kegyeit igyekszik elnyerni az Armani az Ettore Bugatti kollekcióval, melynek első tagjai az őszi/téli kínálatot fogják erősíteni. A felhasznált anyagok között természetesen a bőr és a kasmír dominál és olyan tárgyakat találhatunk a kollekcióban, mint a pénztárca, aktatáska, pulóver, borjúbőr cipő, dzseki vagy a krokodil sportkabát – mindegyik a Bugatti logóival és jelöléseivel díszítve.

Giorgio Armani a következő szavakkal üdvözölte az kooperációt: „Elég természetes volt egyesülni a Bugattival. Mind imádjuk az olyan tökéletes dolgokat, melyek a legjobb anyagokból készülnek. Ennek gyümölcse a különféle ruhák és kiegészítők létrejötte, amiket azoknak a férfiaknak alkottunk, akik csak a legjobbat keresik, s akik aktív, dinamikus életmódot űznek.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/