/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy 33 éves, sosem használt Mercedes-Benz 560 SEL

2019. november 02. 17:55   |   Autoblog
címkék:  

Ezt alig akarjuk elhinni. Egy 1986-os Mercedes-Benz 560 SEL, amely sohasem vett részt a forgalomban, még csak forgalomba sem helyezték, így gyakorlatilag vadonatúj. Viszont a 33 év alatt lelkiismeretesen karbantartották, így az új tulajdonosa, ha beleül, azonnal elhajthat vele.

Ilyen valóban csak a mesében van: egy 1986-os W126 Mercedes-Benz 560 SEL, sokunk álomautója és kedvenc csillagos modellje, mindössze 46 kilométerrel az órájában. Az ezüst karosszériafényezéshez burgundivörös bőrhuzatú kabin társul, a felszereltségben pedig megtaláljuk az elektromos ablakokat, a központi zárat, a napfénytetőt, a fényszórómosót és extraként egy hűtődobozt.

A hajtóerőt egy 5,5 literes V8-as benzinmotor szolgáltatja, amihez négyfokozatú automataváltó tartozik. A nyolchengeres aggregát ráadásul a magasabb sűrítési arányú kivitel, így 300 lóerőt és 455 Nm nyomatékot mozgósít. A nulla-százas sprint 6,9 másodpercet vesz igénybe, a csúcssebesség pedig 250 km/óra, így a 33 éves S-osztállyal ma sem kell szégyenkezni a forgalomban.

A makulátlan 560 SEL a mobile.de-n keresi új gazdáját. Az eladó képtelen volt megbecsülni a veteránkorú, de tulajdonképpen vadonatúj Mercedes árát, így az eredeti árat a mai árfolyamra számolta át. Így jött ki a 150 ezer euró, ami ebben az esetben talán nem túlzó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/