/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy Abarth Yamaha színekben

2015. október 20. 07:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Abarth a MotoGP Bajnokság hivatalos szponzora és járműszállítója, amiről többek között a limitált kiadású 595 Yamaha Factory Racing Edition-nel emlékezik meg. A hét különböző színben elérhető méregzsák 160 lóerős.

Az Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition egy újabb modell a különkiadások sorában, de az egyik legdögösebb. 17 colos matt fekete felniket, festett féknyergeket, sötétített hátsó oldalablakokat, továbbá Abarth oldalcsíkozást és tükörház-borítást kapott. A kabinban alul lapított sportkormány, alumínium pedálok és speciális Yamaha Factory Racing plakett teremtenek sportos hangulatot.

Az Abarth 595 Yamaha változatában a Fiat 1,4 literes, 160 lóerőre emelt teljesítményű T-Jet erőforrása dolgozik, amelyet BMC direktszűrővel és Record Monza sportkipufogó-rendszerrel támogattak meg. A kocsi 7,4 másodperc alatt gyorsul fel százra, lendülete pedig egészen 210 km/óráig kitart. A kiváló útfogásról és kanyarstabilitásról profi Koni gátlók és Eibach ültetőrugók gondoskodnak.

Az Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition már rendelhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/