/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy csillogó Škoda Superb

2015. október 27. 08:55   |   Autoblog
címkék:  

A cseh autógyártó különleges Škoda Superb modellt mutatott be a Black Crystal személyében: a híres Preciosa üveggyárral együttműködve újraértelmezte a kocsi részletmegoldásait.

Egyedi kialakítású keréktárcsái a Škoda Superb Black Crystal bemutatóautó igazi fénypontjaként szolgálnak: ezeket ugyanis „csillagpor” (StarDust) nemesíti. Apró, fényes kristályok találhatók a könnyűfém keréktárcsák felületén, amelyek a márka új formatanulmányának különösen hatásos megjelenést kölcsönöznek. Nyáron már ezzel a módszerrel díszítették a Tour de France győzteseinek járó, a Škoda Design által megálmodott trófeákat.

A bemutatóautó esetében a jármű elején és hátulján, valamint a keréktárcsákon és a kormánykeréken található Škoda logók is mind igényes kristályüvegből készültek. Szintén kristályból formálták ki a kormánykerék Laurin & Klement emblémáját.

A Superb Black Crystal a Designblok 2015 rendezvényen, a Prágában tartott cseh dizájn- és divathéten ünnepli a premierjét.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/