/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy extravagáns Tesla SUV

2019. január 19. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

A Tesla Model X eleve különbözik minden más szabadidőautótól a piacon – már csak elektromos hajtáslánca és szárnyas ajtómegoldása miatt is –, ám a T Sportline szélesített karosszériás példánya igazi csodabogár. A T Largo-ra keresztelt alkotásból csupán 20 darabot készítenek.

A T Largo-t egy Model X P100D-ből, tehát a legerősebb modellből készítették. Mindenekelőtt új szénszálas kerékjárati íveket erősítettek rá, amelyek összesen 5 centiméterrel növelik meg a karosszéria szélességét. Ez nem tűnik soknak, mégis megváltoztatja, sokkal izmosabbá teszi a Tesla megjelenését.

A Model X-re ezen kívül felszereltek még egy új, morcosabb első lökhárítót, továbbá új küszöbidomokkal, hátsó diffúzorral és szárnnyal látták el. Az alkatrészek egytől-egyig szénszálas kompozitból készültek, az összkép igen impresszív. Az optikai módosítások sorát az új sokküllős könnyűfém kerekek zárják, amelyek 22 colos méretben kerültek fel az autóra.

A belső tér is hemzseg a karbontól, a fénypontja mégsem ez, hanem a harsány narancssárga bőr és Alcantara kárpit. Nem biztos, hogy mindenkinek bejön – nekünk nagyon tetszik –, ám a kidolgozás minőségére nem lehet panasz. Ilyen Model X biztosan nincsen még egy.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/