/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy felhergelt bika

2014. május 13. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A prémiumautók és sportkocsik nemesítésével foglalkozó amerikai Vörsteiner cég egy szériaállapotában is káprázatos Lamborghini Aventador Roadstert tett még lenyűgözőbbé.

A Vörsteiner komplett szénszálas aerodinamikai szettet dolgozott ki az autóhoz, amelynek elemei tökéletesen harmonizálnak a gyári vonalakkal, ugyanakkor még agresszívabbá teszik a megjelenését. Előre egy különleges dupla spoilertoldat került fel kiegészítő oldalsó légterelő lapokkal, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem növelik az első tengelyre ható leszorító erőt. Oldalt a küszöbrátétek simítják el a légáramlatokat, hátul pedig a brutális karbon diffúzor és a gyári aktív légterelő szárnyra illesztett fix spoiler javítja a tapadást. A Verde Ithaca zöld fényezésű Aventador Roadsternek rendkívül jól állnak a szénszálas kiegészítők, melyhez látványukban passzolnak a matt szürke, elöl 20, hátul 21 colos könnyűfém felnik is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/