/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

A nap képe: egy gyönyörű IFA Robur

2014. március 22. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Igen színes a felhozatal az idei Autó, Motor és Tuning Show-n, a tuningolt autók mellett ugyanis klasszikus és veterán autócsodák is szép számmal képviseltetik magukat. A „D” pavilon járműtörténeti kiállításán akadtunk például erre a korábban még általunk nem látott, padlizsánlilára fényezett, tökéletesen restaurált, kicsinosított IFA Roburra, amely egyszerűen király.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

2014-03-22 - 08:53

Azért a “tökéletes” restaulásnál, kicsit szárnyalt a képzelet 🙂 De valóban igen szépre sikeredett…….. Közlekedni vele, utazni benne, már közel som volt akkora élvezet, anno. 🙂

staropramen
2014-03-22 - 18:26

Egy nyári 5 órás buszozás után mondta egyik csoporttársam (nyomdaképesen írom le)
Akik ilyen buszt képesek összebarmolni azok megérdemlik, hogy elveszítettek két világháborút.
(Csupa ablak, egy kicsi felső ,az sem elhúzható,talán egy tetőablakon árad be a kinti forróság,max sebesség 70 km/ ó ,szóval egy igazi élmény)

rákosi pajtás
2014-03-23 - 15:23

Rövid távra elfogadható volt,nem hosszú távra tervezték sztem.Más kérdés ,hogy mi is utaztunk vele órákat.A két világháborúval más a helyzet egy kicsit. Inkább azt kellene kiemelni ,hogy az is a kapitalistánál jóval fejlettebb kommunista ipar csúcsterméke volt.


*/