/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Tupac Shakur Hummerje

2016. május 07. 10:15   |   Autoblog
címkék:  

A Hummer H1 létét Arnold Schwarzeneggernek köszönheti, aki rávette a katonai változatot gyártó AM Generalt, hogy készítse el a polgári változatot. Természetesen ő volt a típus első és azóta is leglelkesebb vásárlója, de a 3,5 tonnás monstrum más híveket is szerzett. A típus rajongói között volt a meggyilkolt híres rapper, Tupac Shakur is.

Az 1996-ban vásárolt Hummer H1 egy négyajtós pickup verzió, és rengeteg gyári extrával szerelték fel. Kapott első védőrácsot, 5400 kilogrammos csörlőt, kiegészítő fényszórókat, nagyméretű offroad gumikat központi légnyomás vezérlő rendszerrel, a belteret pedig bézs bőrrel kárpitozták és gazdagon használtak fát a dekorációhoz. A szórakozást 12-lemezes tárral szerelt Clarion audiorendszer szolgálja.

A 6,5 literes V8-as turbódízel motorral hajtott, automataváltós Hummer H1-es több mint 100 ezer dollárért kelhet el a május 12-19. között megrendezett RR Auctions árverésen. Az immár húsz éves jármű gazdát cserélt néhányszor az utóbbi két évtizedben, de szépen karbantartották és órája csak 10 101 mérföldet mutat (16 256 km).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/