/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy különleges Lamborghini Aventador

2014. február 26. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghininél az egyéni ügyféligényeket az Ad Personam program szolgálja ki, amelyet hamarosan az Aventador mellett az új Huracán modellre is kiterjesztenek. Az ügyfelek a legapróbb részletekig, akár az olaszországi gyárban állíttathatják össze autójukat. Színek és anyagok tekintetében a választék folyamatosan bővül, most a Lamborghini által kifejlesztett különleges kompozit anyag, a Forged Composite került be a kínálatba. A Genfi Autószalonon kiállított Aventador Roadster gyűjti csokorba az új lehetőségeket.

Az utastér rengeteg különböző színösszeállításban választható, s nemcsak a kárpit, hanem a szőnyegek és a biztonsági övek színe is meghatározható. A külső fény is lehet kéttónusú, és különböző grafikus témák érhetők el. Az új anyagok között van a szemi-anilin bőr, valamint a szabadalmaztatott Forged Composite szénszálas műanyag, amely a keménytetőn, néhány más karosszériaelemen és az utastérben is alkalmazható. Ezen kívül a kuncsaftok kérhetnek kézzel varrott mintákat vagy monogramokat a kabinba, tetszőleges színben. Az Ad Personam program szolgáltatásait választó ügyfelek akár a Sant’Agata Bolognese-i Lamborghini gyárban is konfigurálhatják autójukat egy szakember asszisztálása mellett.

Ez a Genfi Autószalonon is megjelenő Aventador Roadster jól mutatja, hogy az individualizációs lehetőségek száma szinte végtelen. Forged Composite anyag került az első spoilerre, a légbeömlőre, a hátsó szárnyra, a kabinban pedig a küszöbléceket, a műszerárnyékolót és az infotainment rendszer gombjait vonták be vele. A külső tükrök és az átlátszó motorháztető fekete helyett matt ezüst fényt kapott, de a karosszériát is egyedi árnyalattal fújták, a neve Sideris kék.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/