/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy páratlan Bugatti Divo

2021. március 04. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

A 2018-ban debütált Bugatti Divo nem nevezhető tömegterméknek, hiszen összesen 40 darab készül belőle, az ára pedig 5 millió eurónál kezdődik. A premiert követően egy ügyfél azonban megkereste a Bugattit, hogy ő a személyes gyűjteményébe egy még különlegesebb példányt szeretne. Az elképzelés megvalósítása csaknem 2 évbe telt.

Az ügyfél geometrikus mintázatot szeretett volna a karosszériára, gyémánt alakzatokkal, különleges színkombinációban. A grafikát úgy tervezték, hogy precízen fusson elölről hátra, követve a hipersportautó vonalvezetését. A feladat próbára tette a Bugatti mérnökcsapatát, akik több mint 1,5 éven keresztül dolgoztak a mintán és egy ponton majdnem feladták. Számtalan szimulációt futtattak le, még tesztjárművet is bevetettek, amíg végül sikerült az 1600 darab gyémánt alakzatot tökéletesen elrendezni a karosszérián.

A Lady Bug-ra, azaz katicabogárra keresztelt Divót az év elején szállították le boldog tulajdonosának, aki gyűjteménye ékkövének tekint rá. Pedig a garázsban ott áll a Vision Gran Turismo, illetve egy Chiron és egy Veyron Vitesse is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/