/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy rommá tört Koenigsegg Agera R – videóval

2015. december 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Budapesten összetört LaFerrari után legutóbb a kínai Chongqing városában zúztak le csúnyán egy hasonlóan ritka Koenigsegg Agera R szuperautót. Az 1140 lóerős svéd négykerekű leamortizálásáról egy biztonsági kamera is készített felvételt.

Minden bizonnyal nem élete legboldogabb napját ünnepelte az a kínai milliomos, aki egy éjszakai száguldozás során karambolozott Koenigsegg sportautójával.

Ahogy a felvételen is látszik – amelyet egy biztonsági kamera rögzített – a sűrű forgalomban egyszer csak a korlátok felé sodródik a jármű orra, majd az ütközéstől megpördülve még a feneke is csúnyán megrongálódik – a motortakaró is kinyílik. Csak a szerencsén múlt, hogy az egész úttesten átguruló roncsba nem hajtott bele senki és így egyáltalán nem történt személyi sérülés.

Egyes szemtanúk szerint a sofőr ittas lehetett a baleset bekövetkezésekor, de amúgy sincs miért sajnálnunk, ugyanis állítólag olyan egyéb kocsik állnak garázsában, mint a McLaren P1, a LaFerrari vagy épp a Porsche 918 Spyder, vagyis a leggyorsabb hibridek. Az Agera R ára egyébként Kínában a magas helyi adók miatt átszámítva több mint 1,2 milliárd forintra rúg, úgyhogy a javítás sem lesz olcsó mulatság.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/