/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy szuper dögös Hyundai i30 N

2021. január 02. 14:15   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai i30 N jelenleg az egyik legnépszerűbb forró ferdehátú a piacon és ezen nincs is mit csodálkozni. Olyan tuningcégek is felfedezték maguknak, mint a német Prior Design, amely eddig jellemzően prémium sportautókkal foglalkozott. Most azonban widebody karosszériakészletet fejlesztettek ki a koreai hot hatch-hez, amely sokkal dögösebb lett a beavatkozás után.

A karosszériakészletet üvegszálas műanyagból készítették és a facelift előtti modellhez passzol. Alkotóelemei az első splitter és oldalsó lökhárító toldatok, a szélesített első és hátsó kerékjárati ívek, a hátsó lökhárító szélesítések, a fekete diffúzorbetét és az agresszívabb hátsó légterelő szárny. A bodykit ára 3999 euró Németországban. Az összképet a sokküllős Rotiform könnyűfém felnik és a speciális matricázás teszik teljessé.

Ezek a módosítások jót tesznek az optikának, de természetesen a menetteljesítményeken nem javítanak. Az i30 N-t persze nem kell félteni, szériaállapotában is igen fürge jármű. A 250 lovas változat 6,4, míg a Performance csomaggal ellátott 275 lovas kivitel 6,1 szekundum alatt gyorsul fel százra. A néhány hónappal ezelőtt debütált frissített modell pedig már 280 lóerőt ad le és 6 másodperc alá szorítja le a nulla-százas sprintet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/