/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy vadonatúj Lamborghini Diablo

2016. április 19. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Ez a 17 éves Lamborghini Diablo SV gyakorlatilag olyan, mintha most gördült volna ki a gyárkapun. Összesen 1,1 mérföldet, azaz 1,8 kilométert futott, így új tulajdonosának még be is kell majd járatnia. Tökéletesebb gyűjtői darabot el sem tudunk képzelni.

A Lamborghini 1999-ban mutatta be a faceliftes Diablót, a Diablo SV-t, miután az Audi átvette a vállalatot. A legszembetűnőbb változást a bukólámpák elhagyása jelentette, az új modellben már a Nissan 300ZX egységei adták a fényt. Emellett a kerekeket eggyel nagyobbra, 18 colosokra cserélték, amivel párhuzamosan a féktárcsák átmérője is megnőtt. Belül a műszerfal teljesen új dizájnt kapott. Az 5,7 literes V12-es erőmű is izmosodott, immár 536 lóerőt és 605 Nm nyomatékot szolgáltatott, s belekerült a változó szelepvezérlés is. A típus történetében először a blokkolásgátló is megjelent.

A Diablo SV ritka madár, körülbelül 100 darabot szereltek össze belőle, ez az ezüst példány pedig alighanem a legértékesebb közülük. Órája 1,1 mérföldet, azaz 1,8 kilométert mutat, így vadonatújnak számít. Kívül-belül makulátlan állapotban van, a használatnak nyoma sincs rajta. Így biztosan akad majd valaki, aki a Lamborghini Montrealnál letesz érte félmillió dollárt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/