/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó az első Batmobile

2014. november 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Árverésre kerül az első hivatalosan is bejegyzett Batmobile. Az átalakított, 1956-os Oldsmobile 88-ast több mint 22 millió forintnak megfelelő amerikai dollárért indítják majd az aukción.

90 000 dollár. Ennyi az indulóára annak a teljes mértékben átalakított Oldsmobile 88-nak, amelyet az első Batman filmben láthattak a nézők. A közel 5,2 méter hosszú fekete roadstert három évig építették és 1966-ban mutatkozott be a mozivásznon.

Az autót Forrest Robinson és Len Perham készítette 60-tól 63-ig, majd a forgatásokat követően mindössze 200 dollárért váltak meg tőle, mert nagyon kellett a pénz nekik egy üzlet beindításához, ám innentől már nem hallottak róla. Az első Batmobile-t közel negyven évvel később találták meg egy New Hampshire-i mezőn lepusztult állapotban, majd következett a hosszadalmas felújítás, aminek végére visszanyerte eredeti pompáját a bűnüldöző csodajárgány.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/