/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: elektromos műalkotás négy keréken

2022. augusztus 17. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

A londoni multikolor-művész, Lakwena Maciver guruló műalkotását az intenzív színek, az átfogó élmények és a brit prémiummárka #BIGLOVE kampányának esszenciája jellemzi, nem véletlenül: idén nyáron a MINI a Münchenben megrendezett Európa-bajnokság prémium partnereként a sokszínűséget ünnepli.

Színes, hangos és élénk: a MINI Recharged Lakwena egy kerekeken guruló műalkotás, amelyet a színek és a minták keveredése határoz meg. A MINI Recharged projekt újabb nagykövetének alapjául a brit prémiummárka egy olyan klasszikus Minit választott, amely egyidős az 1986-ban született londoni multikolor-művésszel. Lakwena Maciver guruló műalkotásának motorházteteje alatt ráadásul a korabeli benzinmotor helyett a MINI Partner Recharge Heritage Ltd. új elektromos hajtáslánc-technológiája dolgozik. A MINI Recharged Lakwena a MINI Recharged projekt második guruló műalkotása a brit divattervező, Paul Smith oldalán megalkotott MINI Strip után.

Lakwena Maciver munkásságát a merész kinyilatkozások és az élénk színek jellemzik. A brit-ugandai művész előszeretettel festi ki a közterületeket és a nyilvános találkozási pontokat, hogy a művészetet így azokhoz is eljuttassa, akiknek máskülönben nincs kapcsolódásuk hozzá. Lakwena Maciver két évvel ezelőtt kezdett együttműködésbe a MINI-vel: legutóbb a 2021-es Müncheni Nemzetközi Autószalon apropóján festette ki a München külvárosában álló, „Sugar Mountain” névre keresztelt nyüzsgő ipari terület korábbi betongyárának öreg tornyát, a rá jellemző élénk színvilág használatával, a brit prémiummárka #BIGLOVE kampányát éltetve.

A Londonban született művész számára nagymértékben meghatározták a brit kultúrát az emberek tízezrei által naponta megtett, hosszú utazások. A MINI Recharged Lakwena élénk színei és mintái a legváltozatosabb utazásokat és a különböző életutakat ünneplik. „Remélem, hogy a MINI Recharged újabb nagykövete jó érzéssel tölti el az embereket és mosolyt csal az arcokra. Ez a MINI a kultúrák színfesztiváljaként öltött testet” – nyilatkozta a művész, akinek alkotása tökéletesen illik a Münchenben augusztus 11-21. között megrendezett Európa-bajnokság fő üzenetéhez, hiszen a sportolókat rajthoz állító kilenc versenyszám mindegyike a kölcsönös tiszteletet, a toleranciát és a sokszínűséget hirdeti.

A BMW Group hivatalos prémium partnerként támogatja a 2022-es Európa-bajnokságot. A brit prémiumgyártó az átfogó sportesemény első napján, augusztus 11-én mutatta be a MINI Recharged Lakwena műalkotást, amely a MINI számos különkiadása és BIG LOVE kollekciója mellett a sokszínűséget élteti. Utóbbiak között megtalálhatók azok az egyedi modellek is, amelyeket 1999-ben, a MINI fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából Paul Smith és David Bowie álmodtak meg. A márka rajongói az Európa-bajnokság tizenegy napja alatt egy másféle, speciális MINI modellt is felfedezhetnek a partnerzónában, ahol a hamisítatlan BIG LOVE mottók előtt látványos szelfiket is készíthetnek.

Az eseményen a MINI a strandröplabda és a hegymászás szponzoraként képviseli a BMW Csoportot. Az izgalmas strandröplabda-mérkőzések között a márka lemezlovasai gondoskodnak a szórakoztatásról, miközben a müncheni Lenbachplatz területén álló MINI Pavillon épületében az Európa-bajnokságot változatos fitnesz-, táplálkozás-, mindfulness-, művészet- és zeneprogramok is kísérik – augusztus 12-17. között a MINI Recharged Lakwena műalkotás jelenlétében. Augusztus 20-án, szombat este pedig a MINI egy nagyszabású BIG LOVE UNITED partival ünnepli a sokszínűséget.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/