/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Európa legnagyobb MINI Cooper SE flottája

2021. szeptember 15. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

Egyre több fiatal teszi le a voksát a tisztán elektromos meghajtású céges autó mellett: csak a Deloitte háza táján a munkavállalók 26 százaléka. Hogy eme folyamatosan növekvő igényt kielégítse, a Deloitte 140 darab MINI Cooper SE modellt vásárolt meg, amely a tisztán elektromos meghajtású prémium négykerekű eddigi legnagyobb flottarendelése Európában.

A Deloitte tavaly augusztusban 100 darab hálózatról tölthető MINI modellel bővítette cégautó-flottáját, amelyhez most 140 darab MINI Cooper SE csatlakozott, összesen 240 darabra növelve a flottában megtalálható emisszió-mentes MINI modellek számát. Az új munkavállalók körében kiváltképp nagy népszerűségnek örvendenek a rikító zöld visszapillantó-házakkal szerelt, tisztán elektromos meghajtású modellek. A Deloitte összesen 540 darab új MINI-re adott le rendelést idén június óta.

A hálózatról tölthető autók egyre átfogóbb népszerűsége a hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellekre mutatkozó, folyamatosan növekvő igényekkel is kéz a kézben jár: a Deloitte által idén június óta megvásárolt új céges autók 88 százalékát tisztán elektromos meghajtással vagy plug-in hibrid hajtáslánccal szerelték. Ez utóbbi egyértelműen mutatja, hogy a cég munkatársai a belsőégésű erőforrással szerelt, hagyományos autókkal szemben a fenntartható alternatívákat részesítik előnyben.

A hálózatról tölthető autók megvásárlása mellett a Deloitte a kiegészítő járműtöltési infrastruktúrája továbbfejlesztésébe is intenzíven befektet. A belga irodában például már 540 darab járműtöltő állomás szolgálja ki a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modelleket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/