/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ez talán minden idők legszebb Corvette-je

2015. május 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ugyan már elmúlt 50 éves, egyetlen ráncot sem találni rajta, sőt, talán még szebben ragyog, mint fiatal korában. Ez az 1962-es Chevrolet Corvette ugyanis egyike azon autóknak, melyeket nemtől, kortól és hovatartozástól függetlenül mindenki gyönyörűnek tart.

A Chevrolet Corvette mindig is meghatározó szereplője volt legfőképp az amerikai, de közvetetten az egész világ autópiacának – még ha egyes helyeken nem is lehetett kapni. A legkülönlegesebb változatok a modell korai szakaszában születtek – az ’50-es, ’60-as és ’70-es években – majd az 80-as és 90-es évekre (C4 és C5 generáció) mintha elvesztették volna a fonalat az amerikaiak, azonban a 2000-es évekre ismét sikerült olyat az asztalra tenniük, amit büszkén emlegethetnek vissza.

Ez persze a klasszikus (Stingray) Corvette-ek imázsát aligha rontaná, úgyhogy aki egy ilyen 40-50 éves példányt birtokol, az nagy valószínűséggel nem fog rajta csakúgy továbbadni, ahhoz már valami komoly anyagi probléma szükségeltetik.

De elég is a felesleges szavakból, az alábbi, 1962-es klasszikus modell több mint 50 év elteltével is csakúgy ragyog, pláne a HRE 101 alu kerekeivel, melyek nem csak a legújabb izomautókon mutatnak jól, hanem egy ilyen régi szépségen is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/