/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ford Fiesta RS

2015. február 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az új Focus RS mintájára elkészítette X-Tomi a Fiesta legkeményebb kiadását, amely egyes pletykák szerint végül akár meg is valósulhat. Ha így lesz, reméljük nagyban fog hasonlítani a szerkesztett képeken látható modellre a sportautó.

Alighogy bemutatta a Ford a Focus eddigi legerősebb és legvadabb gyári változatát, a magyar virtuális designer, X-Tomi máris kezelésbe vette a nagytestvér alapján a Fiestát, hogy létrehozza az RS kiadást.

A hatalmas toldatokkal, szárnnyal és kerekekkel ellátott virtuális RS metálkék színben pompázik, és természetesen három ajtót számlál. Feneke nem nélkülözi a két darab méretes kipufogóvéget, valamint a diffúzort sem.

Bár egyelőre nem tudjuk, lesz-e Fiesta RS, annyi biztos, hogy készülőben van egy az ST-nél keményebb verzió, amiben már az újfejlesztésű 1.5 literes EcoBoost turbómotor kerülhet akár 220-230 lóerő társaságában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/