/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Halál metál Nissan GT-R

2015. január 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Tokiói Autókiállításon mutatta be munkásságának felettébb érdekes gyümölcsét a KUHL Racing. Egy Nissan GT-R bőrét szabták át a tuner emberei gravírozott fémszerű festéssel, amihez komoly szélesítés és ültetés is társult.

Egy biztos, az autók átalakítása a Japánoknál hatalmas hagyománnyal rendelkezik és a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Ennek Pedig olyan hihetetlen evolúciója indult be az elmúlt években, hogy a már szinte kitört kerekű kocsiktól a totálisan átszabott külsejű, villogó lámpákkal felszerelt erőgépekig mindent lehet itt találni.

Nos, a következő Nissan GT-R ezekhez képest még kis falat, mégis európai szemmel talán már túlmegy egy bizonyos határon. A sportkocsit ugyanis a KUHL Racing vette kezelésbe, akik leginkább érdekes fényezési munkáikról váltak hírhedté. Ezúttal sem hazudtolták meg önmagukat, mert egy úgynevezett gravírozott háromdimenziós hatású metálfényezéssel látták el a GT-R-t, amihez az Aero Monster szélesített optikai csomagot, valamint a Work Wheelstől kapott ötküllős felniket is felszerelték rá.

És mielőtt azt hinnénk, az egész csak vicc, a tuner világszerte elérhetővé tette optikai felszerelését, bár azt nem tudni, mennyi pénzt kérnek a sportkocsi elcsúfításáért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/