/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen lehetne a 8-as BMW

2015. június 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

X-Tomi elképzelte, milyen lenne az újkori BMW-k királya, a Mercedes S-kupé méltó ellenfele, a 8-as BMW, melyet véleménye szerint a 7-es széria hátsó ajtóinak eltűntetéséből lehetne a legkönnyebben létrehozni.

Még a 90-es években gyártotta nem túl hosszú ideig az akkori BMW-k legnagyobb kupéját a márka a 8-as sorozat személyében, azonban mindössze alig több mint 31 ezer példány után, 1999-ben leállt a gyártás, ami úgy tűnik, egy darabig még biztos nem indul be. Addig be kell érnünk a tehetséges virtuális designerek elképzeléseivel, melyek közül most X-Tomi tett ki magáért.

A magyar művész az újonnan bemutatott 7-es sorozat, valamint a már piacon levő 6-os kupé keveréséből alkotta meg a modernkori 8-as szériát, mely hatalmas tengelytávot, illetve végig ívelő tetőt visel magán.

Egyelőre azonban úgy tűnik, a Mercedes-Benz S-osztály kupéjának nem kell tartania a konkurenciától, ugyanis sem az Audi, sem pedig a BMW nem tervez riválist készíteni a világ egyik legnagyobb és legelegánsabb kupéjának.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/