/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen új autókat kapott az olasz rendőrség

2015. július 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

206 darab új négykerekűvel bővült az olasz rendőrség és csendőrség flottája, miután ennyi speciálisan felszerelt Seat Leon érkezett hozzájuk. Ám ez még csak az első hullám, ugyanis a következő három évben akár 4000 újautó érkezhet az olasz rendfenntartó szervekhez.

Együtt vette át az olasz rendőrség és a csendőrség az első 206 darab új autót, melyek a szervek munkáit fogják segíteni az elkövetkező években.

A spéci, ötajtós Seat Leonokat 2.0 literes, 150 lóerő leadására képes TDI dízelmotorral szerelték, továbbá futóműveiket megerősítették, a hátsó üléseket pedig a gyanúsítottak befogadására tették képessé strapabíró huzattal, valamint ráccsal elválasztva az elől ülőktől.

Hogy egy esetleges tűzharctól sem kelljen félni, egy enyhébb fajta páncélozást is kaptak a gépjárművek, ami állítólag kibírja a kiskaliberű lövedékeket. A fényhidak, a CB rádió, a fegyvertartók és a különleges, defekttűrő abroncsok természetesen mind járnak az alapfelszereltséghez.

Egyelőre 206 darab ilyen járművet kaptak az olaszok, ám az elkövetkező három évben ez a szám elérheti a 4000-et is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/