/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: James Bond ellensége ezzel fog hasítani

2014. december 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt már mind tudjuk, hogy a brit titkosszolgálat szuperügynöke stílszerűen egy Aston Martinnal fog nyeregbe pattanni a bűn üldözésére, azonban eddig homály fedte az ő főellenségének járgányát. Most azonban lehullt a lepel.

James Bondról mindig a szép nők, az életmentő kütyük és az exkluzív járművek jutnak a rajongók eszébe. Autós oldal révén mi most utóbbiról tartunk mustrát, ugyanis az Autocar szerint kiderült, mi a legújabb – Spectre kiegészítőcímmel ellátott – 007-es film főgonoszának autója.

Ez pedig nem más, mint a gyártásba sosem került Jaguar C-X75. A hivatalosan csak koncepcióként létezett sportkocsi ülésében fog helyet foglalni a Christoph Waltz által megszemélyesített főgonosz, Franz Oberhauser, aki a továbbra is a Daniel Craig által megformált titkosügynök, valamint az ő új Aston Martin DB10-ese ellen száll harcba.

A filmbéli C-X75 a prototípusban bemutatott szuperhibrid hajtáslánc helyett a Jaguar-Land Rover márkacsoport 5.0 literes feltöltős V8-asát kapná meg. A 24. Bond-filmet 2015. október 23-án mutatják be Nagy-Britanniában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/